Agneta och Lars: ”Kärlekshistoria – vi hittade varandra på nätet!”

Agneta och Lars berättar om deras fantastiska historia!

Agneta berättar: Efter många ensamma år, till följd av en skilsmässa, så bestämde jag mig för att bli medlem på en dating-site. Jag hade ju hört talas om det, vänner och bekanta som berättade om alla dejter de gått på efter att ha skrivit till män online – men aldrig att jag trodde det skulle fungera för mig! Jag hade gått på dejter innan, män jag träffat via gemensamma vänner och på barer osv, men inget fungerade riktigt.

Så hösten 2013 bestämde jag mig – nu är det dags att prova på online världen! Jag registerade mig dejting-sajten Singel-dejting.
Det tog ett par veckor innan jag hittade Lars profil. Hans snälla ögon på profilbilden tilltalade mig, och vi hade en hel del gemensamma intressen, och dessutom bodde han inte alltför långt bort. Jag bestämde mig för att skicka ett trevligt meddelande, för att se om det fanns något intresse från Lars sida, och det dröjde inte mer än ett par timmar innan jag fick ett svar tillbaka! Det var en positiv överrasking, och ännu positivare hans svar – efter det första mejlet så skrev vi till varandra flera gånger per dag, ofta milslånga mejl. Vi har faktiskt sparat några av våra första mejl som ett fint minne om hur vi hittade varandra.

En nervös första dejt

Det dröjde ett par veckor av evig mejlande till varandra innan Lars tog mod till sig och frågade efter mitt nummer. En dag senare ringde han upp, och därpå följde många kvällar och nätter där vi kunde prata i timmar. Telefonräkningen var inte rolig att få månaden därpå!
Vi båda kände att det var dags att ta vårt ”online-förhållande” till nästa steg – vi bestämde att vi skulle ha en riktig dejt! Vi skulle ses för en promenad och picknick vid en sjö som ligger nästan exakt lika långt ifrån oss båda. Jag var jättenervös och pirrig inför mötet! Det tog en hel kväll att välja kläder inför dejten, och i efterhand fick jag veta att Lars var minst lika nervös, och funderade över vilka blommor jag kunde tänkas vilja ha.

Agneta och Lars klickade direkt!

När vi väl sågs så klickade vi direkt. Allt blev liksom glasklart, och det bästa är att vi båda kände exakt likadant. Efter vår första dejt var vi nästan oskiljaktiga – vi spenderade varenda kväll och helg vi kunde med varanda. Eftersom Lars reser mycket i jobbet också, så passar han ofta på att övernatta hos mig under veckorna när han kan.

Vi är jättelyckliga tillsammans, och nu har vi varit tillsammans i ungefär 8 månader, och vi har redan börjat kika på ett boende vi kan ha tillsammans, vår dröm är att köpa ett hus ute på landet där vi kan trivas ihop!

Varma hälsningar, från Agneta och Lars