De mest romantiska cykelturerna

romantiska_cykelturerCykelturer är ett roligt sätt att utforska en stad. Den fina utsikten, friska luften, och äventyret att cykla runt i en stad kan vara både uppfriskande och romantisk. Det är ett bra sätt att uppleva den vackra staden med personen du älskar.

En cykelupplevelse skulle vara den perfekta presenten. Välj helt enkelt cykelturen som du vill ha så är presentkortet påväg via e-post.

En mountainbike kommer tillåta personen att ha full kontroll var den än vill åka. Den kan åka på vägar, berg, och vattenpölar. Mountainbikes är cykeln som är ämnade för nästan alla tillfällen. Att välja den rätta mountainbiken för din typ av stil kan verkligen påverka ditt åknöje.

The La Jolla Bike Tour startar från Mt. Soledad, med en panoramisk 360-graders vy av San Diego. Njut av den spännande nedförsbacken till Pacific Beach.

Stanna vid kristallpiren innan du åker ner till promenadspåret vid Pacific Beach, åk genom de charmiga gränderna av La Jolla och tittar på surfare vid Windanseas kända surfplats. Åk till Children’s Pool för en närmare titt på knubbsälarna och sen La Jolla Cove och Clam’s Cave. Tillslut kan du avsluta turen i San Diego med en cykeltur.

Mer cyklister betyder mer medkännande vägar. Ett antar studier dokumenterar relationen mellan en ökning i antal cyklister och en ökning av cyklisters säkerhet. Relationen mellan dessa två faktorer är ibland oerhört linjära. Odense, Danmark, har påbörjat en ambitiös flerårig cykelkampanj då cykelnivåarna har ökat med 20 procent, medan trafikolyckor med cyklister har minskat med 20 procent. Varför? Människor bakom ratten blir mer vana vid att se människor på två hjul på vägarna. Dessutom är det ofta samma personer: förare och cyklister är samma människor vid olika tider på dagen, eller åtminstone förare är mer benägna att ha cyklister i familjen.

Det finns inget bättre sätt än att utforska en ny stad tillsammans med den man älskar. Så se till att utforska tillsammans!