Last night

Last night I dreamed a dream, where you were with and had the main part. You made my dream so lovely and I realized that you were, you are and will always be my heart and my life. Honey, I love you so much that I can´t describe how much you mean for me – but I hope you know that the three words are true; "I love you!"

Okänd besökare

Det finns många kärleksfulla fraser som du kan säga till din älskade och det viktiga – vad du än säger –  är att du menar det genuint och ärligt. Flera diktsamlingar är skrivna på ett personligt sätt och kärlek består inte bara om lycka, utan även om sorgsen kärlek som ack ändå finns – diktsamlingen "Vill du bära min kofta?" är skriven av artisten och skådespelaren Thomaz Ransmyr och är en självutlämnande bok om det viktigaste som finns – kärlek och längtan efter att ha en älskad partner vid sin sida. 

Kärleksfulla dikter och citat

Att visa kärlek är viktigt och med dikter och citat kan du visa dina känslor på ett känslosamt och ömt sätt. Här får du lite inspiration på hur du kan visa din kärlek till din älskade:
 

 • "Våga säga till nån att den är vacker, våga säga att du gillar den personen men glöm aldrig bort att jag älskar dig<3"

   

   

 • "Jag vet att min kärlek till dig aldrig dör, så gör vad du vill, för du mig alltid med din skönhet förför…"

   

   

 • "Att få vara med dig känns underbart, för jag känner mig hel när jag känner din närhet…"

   

   

 • "Du skapar magi och med den kärlek som finns mellan oss, känner jag mig trygg och säker…"

   

   

 • "Jag vill alltid vara din, för du är den som ger mig styrka att våga tro på framtiden…"

   

   

 • "So baby dont worry, you are my only, you is lonely even if the sky is falling down.
  Baby, I love you now and forever. "