Uppvakta kärleken
För romantiken
Ska du gå på dejt? Skapa möjligheter genom att låna pengar snabbt till er romantiska kväll!

Kärlekstips om ‘älskar’

Älska tillsammans

Älska tillsammans
Kärlek är en vacker känsla
och ska upplevas tillsammans med någon som du älskar från djupet av ditt hjärta… våga visa din kärlek, för all kärlek är vacker kärlek (så länge den är frivillig och ömsesidig mellan de som älskar varandra)!

Kärlek i luften…

Är det kärlek när jag tänker på dig? Är det kärlek när det pirrar inombords när jag ser dig? Är det kärlek när jag försynt ser dig, när du sitter där framför mig? Är det kärlek i luften, när du är i min närhet?

KärleksrosJag vet inte vad som händer, men tänker på dig dygnets alla timmar. Jag vill ge dig en röd kärleksros, även om det inte är Alla hjärtans dag. Jag vill känna dig och ha dig vid min sida. Jag vet att det är något speciellt med dig, men kan inte sätta ord på mina känslor. Jag vet att det ändock är något speciellt med dig, som gör mig exalterad och glad.

Fundera lite extra på om du känner något speciellt för någon – för kärlek finns där, både när du väntar på den och när du inte väntar på den….

Sunda förebilder
Det finns många sunda förebilder i samhället som lyckas visa styrka i sitt handlande. Bland annat Daniel Silva är en ung förmåga som har visat på en förmåga att kunna använda både hjärta och hjärna i sitt tänkande och handla. Se fler sunda förebilder i vardagen här!
Förgyll kärleken