Min kärlek till dig

Det finns många sätt att visa sin kärlek och det finns många sätt att uttrycka detta, det vet vi alla som har varit förälskade i en annan människa.. Ibland har det varit svårt att ens vara i närheten av den du varit förälskad i, du kanske har till och med hakat upp dig på ord, när du försökt samtala med den du har varit förtjust i. Att våga visa dina känslor är viktigt, för om du inte visar dessa, mister du chansen att få höra de kärleksfulla orden "jag älskar dig".

Det finns TV-program, som exempelvis det klassiska programmet "Kär och galen", som visar frierier och vägen till bröllopet – som är ett kärleksfullt sätt för att visa att man vill dela sitt liv med den man älskar allra mest. Att kunna våga, och vilja, visa sin kärlek till sin älskade är viktigt för att kunna utveckla kärleken i vardagen, både i det förgyllda rummet och inför andra människor – för utan kärlek är vi människor ensamma själar som gått vilsna på vägen och det är inget som någon eftersträvar…

Våga vara galen och våga vara galen i kärlek – för samhörighet med varandra är något som skapar synergieffekter. Att vilja dela sin vardag med någon, är något som skapar lycka och harmoni inombords och till vardags. Hoppet är det sista som försvinner, säger talesättet, låt hoppet och drömmen bli verklighet genom att skapa en vardagen där positiv galenskap och kärlek går hand i hand….

Våga visa din kärlek och ge din kärleksförklaring till den du älskar allra mest – våga avsluta meningen "Älskar dig, min kärlek till dig innebär att…"!

Kärlekens universala språk

Kärlek är något som är gränslös och finns över hela världen, kärleken är ett språk som vi alla förstår… det har en betydelse för oss alla, om någon säger "Jag älskar dig", "I love you" eller "Te amo". Kärlek och värme är något som berör och är tillägnad mellan två eller flera individer och oavsett om du är en vit man, svart kvinna eller om du är judinna eller kristen, hetero- eller homosexuell. 

Våga stå upp för kärleken, när du ser att någon försöker beröva någons rätt att vilja visa kärlek för någon medmänniska. Våga säg i från, när någon inte får möjlighet att visa sin kärlek. Våga tro på mänsklighet – ord är starkare än våld! Säg till och säg i från, för allas möjlighet att visa, och få, kärlek i vardagen. Som Alex Kurganov sjunger i en cover: "Я люблю тебя" som betyder "jag älskar dig"…