Hänger det på håret för att kärleken skall blomstra?

Ni känner att ni har allt i er kärleksrelation och att kärleken mellan er blomstrar. Men ni funderar på om kärleken håller på att falna och att kärleken mellan er är på väg att dö ut, som ett blomster håller på att vissna. Är känslorna som att det är på håret att kärleken håller på att dö ut, även om det är skördetid och en tid där kärleken står på topp?

I alla kärleksrelationer handlar det om att vårda relationen på ett bra sätt och att hela tiden utveckla den på ett bra sätt. För det handlar om att vårda varandra på ett bra sätt, på samma sätt som att vattna blommorna för att de ska växa och inte dö av torka. Men hur göra egentligen för att kärleken ska blomstra hela tiden och utvecklas på ett bra sätt, så att det förblir som en röd ros på samma sätt som det var när ni började dejta och påbörja odlingen av blommorna.

Vårda blombuketten och utveckla relationen

Så vad göra för att er blomsterbukett ska förbli exklusiv och vacker? Där kan ni ordna med att dels återuppleva er dejt med varandra, genom att göra samma saker som ni gjorde. Gå på bion och middagen som ni gjorde på er romantiska dejt. Gå en långpromenad och samtala om allt mellan himmel och jord. Upplev saker, barnsliga som vuxna saker, som att åka karusell på tivolit och åk upp i tornet för att se över staden där ni bor. Gör en upptäcktsfärd till någon grannkommun för att se vad de har att erbjuda, med nya ögon kan ni uppleva nya saker och ting och med nya ögon kan ni finna kärleksfulla saker hos varandra, samtidigt som ni skapar kärleksfulla upplevelser som ni kan minnas med glädje. Se till att ta hand om varandra, både fysiskt och mentalt. Det gör ingenting om ni börjar tappa håret, för det finns företag som har bäst produkter för håravfall och vi förändras alla med åldern. Det viktiga är att vi förändras med varandra och tillsammans.

Låt blombuketten förändras, precis som er kärleksrelation

Det gör ingenting att ni förändras och att blommorna i buketten förändras. Det viktiga är att ni vårdar blombuketten på ett bra sätt och att ni vårdar relationen på ett bra sätt. För det hänger inte på håret om er kärlek förändras, så länge kärleken förändras på ett bra sätt och så som ni båda vill det i vardagen och i en kärleksfull anda mellan er.

Så frågan är inte om ni vill göra något tillsammans i helgen, utan vad ni vill göra för något tillsammans i helgen. Vad kommer ni göra för spännande och kärleksfulla aktiviteter tillsammans i helgen?

Vi vill ha Dima Bilan till Let´s Dance 2012!

"Let´s dance" är en av TY4:s mest populära succéprogram, sedan de börjat satsa på olika programidéer, och har sänts i svensk TV i flera år. Flera storstjärnor som artisten Arja Saijonma, debattören Marcus Birro och rallystjärnan Tina Thörner. Även utländska artister har medverkat, som norrmannen Alexander Rybak och programmet har även sänts i bland annat norsk TV, med svenskan och hemmahustrun Anna Anka som medverkande.

Dima Bilan är en väldigt uppskattad artist, både i Ryssland och stora delar av Europa och han har en gedigen erfarenhet av att kunna underhålla sin publik, både när det gäller den musikaliska delen och inte minst när det gäller att underhålla och skapa magiska ögonblick. Genom att låta honom medverka i "Let´s dance" 2012 kan TV4 nå nya framgångar med att skapa en romantisk, kärleksfull stämning i programmet och ge dansen ett nytt ansikte. Se och njut och gör "Let´s dance" till det underhållningsvärde som programmet är värd och låt oss TV-tittare, publiken och dansarna nya, oförglömliga ögonblick. Dima Bilan till "Lets Dance" 2012!