Vi vill ha Dima Bilan till Let´s Dance 2012!

"Let´s dance" är en av TY4:s mest populära succéprogram, sedan de börjat satsa på olika programidéer, och har sänts i svensk TV i flera år. Flera storstjärnor som artisten Arja Saijonma, debattören Marcus Birro och rallystjärnan Tina Thörner. Även utländska artister har medverkat, som norrmannen Alexander Rybak och programmet har även sänts i bland annat norsk TV, med svenskan och hemmahustrun Anna Anka som medverkande.

Dima Bilan är en väldigt uppskattad artist, både i Ryssland och stora delar av Europa och han har en gedigen erfarenhet av att kunna underhålla sin publik, både när det gäller den musikaliska delen och inte minst när det gäller att underhålla och skapa magiska ögonblick. Genom att låta honom medverka i "Let´s dance" 2012 kan TV4 nå nya framgångar med att skapa en romantisk, kärleksfull stämning i programmet och ge dansen ett nytt ansikte. Se och njut och gör "Let´s dance" till det underhållningsvärde som programmet är värd och låt oss TV-tittare, publiken och dansarna nya, oförglömliga ögonblick. Dima Bilan till "Lets Dance" 2012!

Magisk underhållning…

Kärleken kan förena oss på många olika sätt, inte bara i det förgyllda rummet. Med kärleksfulla upplevelser kan vi skapa minnen för relationen som varar för evigt… för med den kraft som ges, när vi får chans att beröra varandra på ett förföriskt och kärleksfullt sätt, går det  att känna tro, hopp och kärlek i alla sunda relationer.

TV kan ibland lyckas med att bidra till magisk underhållning som kan förena oss i kärlekens magi – låt dig förföra och förföras av de magiska ögonblick som ges av de dansanta rörelserna som ges i "Dancing on ice", som sänts i flera olika länder. Hur vill du förföra och förföras med magisk underhållning?