Uppvakta kärleken
För romantiken
Ska du gå på dejt? Skapa möjligheter genom att låna pengar snabbt till er romantiska kväll!

Kärlekstips om ‘kärlek’

Kärleksfullt spelande

Det sägs att om du har tur i kärlek, så har du otur i spelande. Kanske kan det vara så att det går att ha tur i kärlek och i spel på en och samma gång?

Både kärleken till den du älskar och kärleken till spel skapar glädje och avkoppling på olika sätt. Det gäller att kunna förena detta med en kärleksfull omsorg, så att det går att förena glädjen under ansvarsfulla former.

Spel som baseras på tur och som leder till vinst är skattefria och spel som baseras på skicklighet ska skattas i inkomstslaget kapital. Skicklighetsspel skapar därmed glädje för både dig och dina medmänniskor, medan spel som baseras på tur skapar glädje för enkom dig.

Genom vinsterna på (skattefria) spel kan du använda till att vårda din relation och kärlek på ett bra sätt i vardagen. Om det blir en storvinst kan du bjuda din partner på en weekend till Paris eller något annat kärleksfullt ställe i världen, medan en mindre vinst kan leda till att ni äter en romantisk middag på en fin restaurang i er närhet. Det som är viktigt är att ni gör saker tillsammans med vinsten, det är så ni kan förena tur i kärlek och i spel – för det är onödigt att välja det ena eller det andra, om ni kan slå två flugor i en smäll och kan välja flera saker samtidigt. Det gäller dock att ni väljer att spela ansvarsfullt och med kärleken i fokus.

Med kärleksfull tur på kasinon med skattefria vinster och låt kärleken spira i vardagen!

Sunda förebilder
Det finns många sunda förebilder i samhället som lyckas visa styrka i sitt handlande. Bland annat Daniel Silva är en ung förmåga som har visat på en förmåga att kunna använda både hjärta och hjärna i sitt tänkande och handla. Se fler sunda förebilder i vardagen här!
Förgyll kärleken