Kärlekens universala språk

Kärlek är något som är gränslös och finns över hela världen, kärleken är ett språk som vi alla förstår… det har en betydelse för oss alla, om någon säger "Jag älskar dig", "I love you" eller "Te amo". Kärlek och värme är något som berör och är tillägnad mellan två eller flera individer och oavsett om du är en vit man, svart kvinna eller om du är judinna eller kristen, hetero- eller homosexuell. 

Våga stå upp för kärleken, när du ser att någon försöker beröva någons rätt att vilja visa kärlek för någon medmänniska. Våga säg i från, när någon inte får möjlighet att visa sin kärlek. Våga tro på mänsklighet – ord är starkare än våld! Säg till och säg i från, för allas möjlighet att visa, och få, kärlek i vardagen. Som Alex Kurganov sjunger i en cover: "Я люблю тебя" som betyder "jag älskar dig"…

Kärlek i luften…

Är det kärlek när jag tänker på dig? Är det kärlek när det pirrar inombords när jag ser dig? Är det kärlek när jag försynt ser dig, när du sitter där framför mig? Är det kärlek i luften, när du är i min närhet?

KärleksrosJag vet inte vad som händer, men tänker på dig dygnets alla timmar. Jag vill ge dig en röd kärleksros, även om det inte är Alla hjärtans dag. Jag vill känna dig och ha dig vid min sida. Jag vet att det är något speciellt med dig, men kan inte sätta ord på mina känslor. Jag vet att det ändock är något speciellt med dig, som gör mig exalterad och glad.

Fundera lite extra på om du känner något speciellt för någon – för kärlek finns där, både när du väntar på den och när du inte väntar på den….