Vi vill ha Dima Bilan till Let´s Dance 2012!

"Let´s dance" är en av TY4:s mest populära succéprogram, sedan de börjat satsa på olika programidéer, och har sänts i svensk TV i flera år. Flera storstjärnor som artisten Arja Saijonma, debattören Marcus Birro och rallystjärnan Tina Thörner. Även utländska artister har medverkat, som norrmannen Alexander Rybak och programmet har även sänts i bland annat norsk TV, med svenskan och hemmahustrun Anna Anka som medverkande.

Dima Bilan är en väldigt uppskattad artist, både i Ryssland och stora delar av Europa och han har en gedigen erfarenhet av att kunna underhålla sin publik, både när det gäller den musikaliska delen och inte minst när det gäller att underhålla och skapa magiska ögonblick. Genom att låta honom medverka i "Let´s dance" 2012 kan TV4 nå nya framgångar med att skapa en romantisk, kärleksfull stämning i programmet och ge dansen ett nytt ansikte. Se och njut och gör "Let´s dance" till det underhållningsvärde som programmet är värd och låt oss TV-tittare, publiken och dansarna nya, oförglömliga ögonblick. Dima Bilan till "Lets Dance" 2012!

Den stora dagen…

Den stora dagen betyder något speciellt för oss alla, oavsett om vi har upplevt den eller inte. För vissa har drömmen slagit in och giftermålet inträffat, för andra har drömprinsen ännu inte dykt upp…

Vi har alla en dröm om att kunna skapa samhörighet med någon som vi vill står oss nära och en dag kunna säga "ja" till den vi älskar allra mest. Det är två saker som ofta planeras in lite extra – dels brudklänningen, dels bröllopsringen – och det är saker som vi ofta sparar livet ut (eller i vart fall så länge äktenskapet varar 🙂 ).

Kom i håg att välj kyrka med omsorg, åk på en romantisk weekend där ni fokuserar på kärleken och njut av kärleksfulla sånger som skapar romantik i er relation!