Aldrig sluta älska dig…

Det finns människor som får våra hjärtan att banka snabbt.
Det finns människor som har det där lilla extra.
Det finns människor som har något magiskt.
Det finns människor som är genuina och äkta.
Det finns människor som gör oss kompletta.

Vi vet när vi träffar sådana människor som har allt som får oss att känna oss hela. Vi vet när vi känner oss lyckliga inombords. Vi vet när den äkta kärleken inte längre finns och det gäller då att skapa kärleksfulla minnen som vi kan bevara inom oss. Det sägs att kärleken inte kan övergå till vänskap, men det gäller att få till ett värdigt avslut och kunna gå vidare på stigen, var för sig på jakt efter en ny lycka som kan skapa likvärdiga kärleksögonblick som vi nyss haft med den eviga kärleken.

När vi måste lämna en kärlek, frivilligt eller ofrivilligt, gäller det att vi kan göra detta på ett värdigt sätt – genom att exempelvis säga "Good bye my love, jag ska aldrig sluta älska dig…".

”Jag älskar någon…”

En kärleksdikt från Emma:

"Jag är rädd, jag är rädd för at förlora nåt jag inte ens har. Jag vill känna trygghet, lättnad. Jag vill inte vara ensam längre, ingen betyder så mycket som du. Du märker mig inte ens, du bara går förbi. Jag älskar en person som älskar en helt annan som bara leker med livet. Men han betyder för mycket för mig, jag är rädd att förlora honom, fast jag inte ens har honom…"