Hänger det på håret för att kärleken skall blomstra?

Ni känner att ni har allt i er kärleksrelation och att kärleken mellan er blomstrar. Men ni funderar på om kärleken håller på att falna och att kärleken mellan er är på väg att dö ut, som ett blomster håller på att vissna. Är känslorna som att det är på håret att kärleken håller på att dö ut, även om det är skördetid och en tid där kärleken står på topp?

I alla kärleksrelationer handlar det om att vårda relationen på ett bra sätt och att hela tiden utveckla den på ett bra sätt. För det handlar om att vårda varandra på ett bra sätt, på samma sätt som att vattna blommorna för att de ska växa och inte dö av torka. Men hur göra egentligen för att kärleken ska blomstra hela tiden och utvecklas på ett bra sätt, så att det förblir som en röd ros på samma sätt som det var när ni började dejta och påbörja odlingen av blommorna.

Vårda blombuketten och utveckla relationen

Så vad göra för att er blomsterbukett ska förbli exklusiv och vacker? Där kan ni ordna med att dels återuppleva er dejt med varandra, genom att göra samma saker som ni gjorde. Gå på bion och middagen som ni gjorde på er romantiska dejt. Gå en långpromenad och samtala om allt mellan himmel och jord. Upplev saker, barnsliga som vuxna saker, som att åka karusell på tivolit och åk upp i tornet för att se över staden där ni bor. Gör en upptäcktsfärd till någon grannkommun för att se vad de har att erbjuda, med nya ögon kan ni uppleva nya saker och ting och med nya ögon kan ni finna kärleksfulla saker hos varandra, samtidigt som ni skapar kärleksfulla upplevelser som ni kan minnas med glädje. Se till att ta hand om varandra, både fysiskt och mentalt. Det gör ingenting om ni börjar tappa håret, för det finns företag som har bäst produkter för håravfall och vi förändras alla med åldern. Det viktiga är att vi förändras med varandra och tillsammans.

Låt blombuketten förändras, precis som er kärleksrelation

Det gör ingenting att ni förändras och att blommorna i buketten förändras. Det viktiga är att ni vårdar blombuketten på ett bra sätt och att ni vårdar relationen på ett bra sätt. För det hänger inte på håret om er kärlek förändras, så länge kärleken förändras på ett bra sätt och så som ni båda vill det i vardagen och i en kärleksfull anda mellan er.

Så frågan är inte om ni vill göra något tillsammans i helgen, utan vad ni vill göra för något tillsammans i helgen. Vad kommer ni göra för spännande och kärleksfulla aktiviteter tillsammans i helgen?

Kärleksfullt spelande

Det sägs att om du har tur i kärlek, så har du otur i spelande. Kanske kan det vara så att det går att ha tur i kärlek och i spel på en och samma gång?

Både kärleken till den du älskar och kärleken till spel skapar glädje och avkoppling på olika sätt. Det gäller att kunna förena detta med en kärleksfull omsorg, så att det går att förena glädjen under ansvarsfulla former.

Spel som baseras på tur och som leder till vinst är skattefria och spel som baseras på skicklighet ska skattas i inkomstslaget kapital. Skicklighetsspel skapar därmed glädje för både dig och dina medmänniskor, medan spel som baseras på tur skapar glädje för enkom dig.

Genom vinsterna på (skattefria) spel kan du använda till att vårda din relation och kärlek på ett bra sätt i vardagen. Om det blir en storvinst kan du bjuda din partner på en weekend till Paris eller något annat kärleksfullt ställe i världen, medan en mindre vinst kan leda till att ni äter en romantisk middag på en fin restaurang i er närhet. Det som är viktigt är att ni gör saker tillsammans med vinsten, det är så ni kan förena tur i kärlek och i spel – för det är onödigt att välja det ena eller det andra, om ni kan slå två flugor i en smäll och kan välja flera saker samtidigt. Det gäller dock att ni väljer att spela ansvarsfullt och med kärleken i fokus.

Med kärleksfull tur på kasinon med skattefria vinster och låt kärleken spira i vardagen!