Här hittar du hetaste dejterna i vår!

Om du inte provat casual dating så är det dags att du börjar nu! Denna trend har nämligen tagit svenskarna (och resten av världen) med storm. Här är det sajter som flirtfair som gäller (tillsammans med Tinder, Adultfriendfinder med mera), och som i rask takt tar över de mer traditionella dejtingsajterna i popularitet. Målet är fortfarande att hitta kärlek, men för stunden snarare än för resten av livet. För att ta reda på skälet bakom fenomenets popularitet, så har vi pratat med Erik (29) som använder sig av casual dating-sajter.

”Att nätdejta är något vi tar för givet idag, men för tio år sedan fanns det en rätt stor stigma associerad med konceptet. När casual dating-sajter började dyka upp för ett par år sen fanns samma stigma och skepsis till idén, men på kort tid har det blivit en totalt accepterad och till oc hmed nödvändig metod för att dejta. Den moderne svensken har en otroligt upptagen livsstil, och vi är inte längre villiga att slösa bort tid på att leta efter kärlek på de traditionella sätten. Nu har vi möjlighet att koppla upp oss med potentiella flörtar genom bara ett par knapptryck på mobilen eller datorn, och jag tror jag kan säga att det har aldrig varit lättare eller mer kul att dejta! Det är skönt, speciellt som kille, and slippa utsätta sig för risken att bli avvisad på ett uppenbart sätt, som man kan bli på barer eller klubbar. Förutom det så vet man att människorna som söker sig till dessa sajter också letar efter äventyr, så direkt har man ökat sina chanser att hitta en flirt!”

Så om du, liksom Erik och tusentals andra svenskar, är ute efter flirtar och sexkontakter anslut dig till en casual dating-sajt för att hitta ditt nästa romans!

Vi vill ha Dima Bilan till Let´s Dance 2012!

"Let´s dance" är en av TY4:s mest populära succéprogram, sedan de börjat satsa på olika programidéer, och har sänts i svensk TV i flera år. Flera storstjärnor som artisten Arja Saijonma, debattören Marcus Birro och rallystjärnan Tina Thörner. Även utländska artister har medverkat, som norrmannen Alexander Rybak och programmet har även sänts i bland annat norsk TV, med svenskan och hemmahustrun Anna Anka som medverkande.

Dima Bilan är en väldigt uppskattad artist, både i Ryssland och stora delar av Europa och han har en gedigen erfarenhet av att kunna underhålla sin publik, både när det gäller den musikaliska delen och inte minst när det gäller att underhålla och skapa magiska ögonblick. Genom att låta honom medverka i "Let´s dance" 2012 kan TV4 nå nya framgångar med att skapa en romantisk, kärleksfull stämning i programmet och ge dansen ett nytt ansikte. Se och njut och gör "Let´s dance" till det underhållningsvärde som programmet är värd och låt oss TV-tittare, publiken och dansarna nya, oförglömliga ögonblick. Dima Bilan till "Lets Dance" 2012!